over ons

IMG_7066-1

GESCHIEDENIS

Just Wellness is ruim negen jaar geleden in Amsterdam opgestart en is inmiddels uitgegroeid tot een trendsetter en marktleider op het gebied van definitief ontharen. Met meer dan 200 specialisten behandelen we inmiddels op 7 locaties in heel Nederland (and still counting!). De vestigingen zijn gelegen in Amsterdam, Tilburg, Alkmaar, Breda, Den Bosch en twee in Eindhoven. Iedereen kan dus profiteren van onze hoogwaardige behandelingen bij hem of haar in de buurt. Het aanbod van onze behandelingen is voortdurend aangepast met de nieuwste technologieën met een blik op de wensen van de klant. Maar het motto van Just Wellness zal altijd hetzelfde blijven:Value For Money. Bij Just Wellness vinden wij het belangrijk dat je de hoogst haalbare kwaliteit krijgt met de beste producten en apparatuur tegen een zo laag mogelijke prijs.

JUST BEAUTY

Just Wellness gelooft dat een mooie en gezonde huid begint vanuit binnen. Door veilige en natuurlijke producten te gebruiken in formules die klinisch zijn getest en waarvan klanten hebben bewezen dat ze van binnenuit en van buiten werkzaam zijn. Just Wellness wil blijvende resultaten bieden met gezonde producten die de natuurlijke schoonheid verbeteren en behouden. Wij werken daarom met de producten van OPI & Dermalogica.

MISSION STATEMENT

Missie 

Value For Money. Bij Just Wellness vinden we het belangrijk dat je de hoogst haalbare kwaliteit krijgt met de beste producten en apparatuur tegen een zo laag mogelijke prijs. Zo heeft Dermalogica zich wereldwijd op de kaart gezet door topproducten te leveren. Een behandeling met de producten van Dermalogica is dan ook een echte belevenis. Wij zorgen ervoor dat je de beste behandeling krijgt voor een betaalbaar bedrag. Ook met onze apparatuur werken we alleen met de beste merken. Bij Just Wellness krijg je waar voor je geld: Value For Money.

Visie 

Just Wellness blijft zich uitbreiden met nieuwe vestigingen zodat wij iedereen zo makkelijk mogelijk kunnen bedienen. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel wij werken daarom alleen met de nieuwste technologieën en beste producten die bijdragen aan een gezonde huid. Daarnaast zal ook ons Just Slimming programma de komende jaren flink uitbreiden. Zo bieden wij sinds kort Cryolipolyse behandelingen aan met de beste apparatuur die op dit moment beschikbaar is.

DE KERNWAARDEN VAN JUST WELLNESS

Value For Money

Value For money is het motto van Just Wellness. Wij vinden het belangrijk dat je de hoogst haalbare kwaliteit krijgt met de beste producten en apparatuur tegen een zo laag mogelijke prijs.

Kennis

Onze specialisten beschikken over een diepgaande kennis van onze behandelingen. Onze kracht hierbij is dat we continu willen verbeteren en ontwikkelen, vandaar dat we een uitgebreid opleidingsprogramma hebben voor onze specialisten. 

Kwaliteit

Bij ons kun je rekenen op de expertise en inzet van de nieuwste technologieën in combinatie met de beste producten. Wij vinden innovatie dan ook zeer belangrijk.

Beleving

Bij ons gaat het om meer dan een behandeling, wij willen de klant meenemen in een aangename beleving. Laat je onderdompelen in luxe en ontsnap aan de waan van de dag. Naast OPT-behandelingen kun je ook terecht voor onder andere de beste facials, massages, manicures en pedicures. Lekker een momentje voor jezelf dus!

Service en klantgerichtheid

Service en klantgerichtheid staan bij ons voorop. Onze behandelingen worden op de klant afgestemd. Zo kun je kosteloos een intakegesprek bij ons reserveren om jouw wensen te bespreken en krijg je direct advies van een van onze specialisten.