Just Cryo

VETCELLEN BEVRIEZEN

 

CRYOLIPOLYSE – HOE WERKT HET?

Met Just Cryo wordt het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen. Wij gebruiken het Body-Wizard systeem van Medcos,  tevens onze leverancier van IPL en MicroSkinPolish apparaten.

Proefbehandeling Just Cryo inclusief consult, per plaatsing nu €99 ipv €198

Boek een proefbehandeling incl. Consult in Amsterdam Rozengracht 88  Boek een proefbehandeling incl. Consult in Eindhoven Hoogstraat 192-194

Plaatsingen

Armen | € 198

Buik | € 198

Billen | € 198

Dijen | € 198

Benen | € 198

HOE VOELT HET?

Je voelt dat je huid samengetrokken wordt door een speciale kop die het gewenste gedeelte tot -8 bevriest. Het is een pijnloze en zeer effectieve behandeling. De behandeling kan 45 tot 90 minuten duren. Daarom hebben we voor jou tijdens de behandeling een koptelefoon met de volledige selectie van Netflix beschikbaar.

WAAR GAAT HET VET NAARTOE?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. Onze ervaring is dat er resultaten zullen  zijn na een periode van 2 tot 4 maanden. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen. Veel water drinken is dus een aanrader.

COSBEAU SERUM

Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden (het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam). Het is mogelijk dit serum aan te schaffen voor thuisgebruik.