treatments

behandelingen

FACIAL - DERMALOGICA

Dermalogica is al jarenlang pionier in het samenstellen van innovatieve formules voor de producten. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt en alle producten zijn niet comedogeen. Ze bevatten geen afsluitende minerale oliën, noch lanoline, gedenatureerde alcohol en chemische geur- en kleurstoffen. Dermalogica is sterk gericht op huidverbetering op zowel korte als lange termijn.

MICROZONE

Weinig tijd en wil je snel tussendoor een behandeling met een specifiek aandachtspunt, of gewoon een korte onderhoudsbehandeling tussen jouw vaste uitgebreidere behandelingen door? Bij Just Wellness bieden wij microzone behandelingen aan die jouw probleemzone verhelpen zodat je weer een fris en zelfverzekerde uitstraling hebt. 

HOE WERKT HET?

Een snelle, doelgerichte aanpak voor uw belangrijkste huidprobleem in een 20 minuten durende intensieve behandeling plus 10 minuten advies. De focus ligt niet op het hele gezicht zoals bij de Face Treatments, maar op één bepaalde zone of op één conditie.

ONZE MICROZONE BEHANDELINGEN

Microzone eye rescue is een korte behandeling dat de huid rondom de ogen weer hydrateert. De behandeling helpt bij het verminderen van donkere kringen, zwelling en fijne lijntjes.

Microzone flash exfoliation is een korte intensieve exfoliatie (peeling) dat de huid verstevigd en vernieuwt. Je huid zal er weer fris en stralend uitzien na de behandeling!

Microzone blackhead relief reinigt en zuivert de vette huid en pakt comedonen en puistjes direct aan.

Microzone rapid spot clearing behandeling helpt de huid om weer volledig te herstellen. Denk hierbij aan wondgenezing, zuivert ontstekingen en rode pukkels.

Microzone lip renewal behandeling herstelt en verzacht de lippen en vermindert de fijne lijntjes rond de mond.

KIES UIT

Microzone eye rescue

Microzone flash exfoliation

Microzone blackhead relief

Microzone rapid spot clearing

Microzone lip renewal

JUST SLIM-BODYSHAPING

Snel, effectief en pijnloos. Dat is de Body Shaping van Just Slim. Door middel van elektromagnetische golven verdwijnt alle overtollige vet volledig. Vanaf de eerste behandeling zijn de resultaten al zichtbaar en meetbaar. Lees meer.

KIES UIT

Zone dijbeen

Zone billen

Zone lovehandles

Zone armen

JUST SLIM-ANTI CELLULITE

Snel, effectief en pijnloos. Dat is de anti cellulite behandeling van Just Slim. Door middel van elektromagnetische golven verdwijnt alle overtollige vet volledig. Vanaf de eerste behandeling zijn de resultaten al zichtbaar en meetbaar.Lees meer.

KIES UIT

Zone dijbeen

Zone billen

Zone lovehandles

Zone armen

[/vc_row]

MANICURE - PEDICURE - OPI Gelcolor

Mooi verzorgde nagels met een kleur die minimaal 14 dagen blijft zitten, dat is OPI Gelcolor. Tijdens de behandeling beginnen we met het in model vijlen van je nagels en het verzorgen van je nagelriemen. Vervolgens kun je kiezen uit onze ruime collectie kleuren.

MASSAGES

Voor een heerlijke en unieke ontspanning boekt u een massage bij ons.

MASSAGES

 Klik hier voor meer informatie. Onze massages zijn ook
in duo-vorm te boeken!