INFORMATIE IPL BEHANDELING

Zorg dat je op tijd aanwezig bent. We raden je aan er een kwartier voor aanvang van de behandeling te zijn. Dan kun je op je gemak inschrijven, een kopje thee of koffie drinken en ontspannen aan de behandeling beginnen. Het is nooit goed om je te haasten voordat je gaat ontspannen.

Annuleringsvoorwaarden: 
We vragen je om je afspraak minstens 24 uur van te voren te annuleren zodat wij de schoonheidsspecialist kunnen inplannen voor een andere behandeling. Als het je niet lukt de afspraak 24 uur van te voren af te zeggen zijn wij helaas genoodzaakt de kosten van de behandeling bij je in rekening te brengen. Indien je meer dan vijf minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt, zijn wij helaas genoodzaakt de verloren tijd in te korten op de behandeling. Bij meer dan vijftien minuten later dan de afgesproken tijd kunnen wij de afspraak annuleren en de kosten van de behandeling bij je in rekening te brengen.                                                                                                                                                                         

Annulering van je IPL afspraak: 
-Maximaal je afspraak 24 uur van te voren verplaatsen of annuleren. Na dit tijdstip is het niet mogelijk om je afspraak te wijzigen.
– Indien je niet op tijd je afspraak annuleert brengen wij 25 euro in rekening. Dit geldt ook voor de pakket-aanbiedingen en voucherklanten.
– Als je 3x niet komt opdagen op je afspraak is Just Wellness gemachtigd de resterende behandelingen te stoppen. Je hebt dan geen recht op restitutie. Dit geldt voor alle pakketen en behandelingen.

BELANGRIJK!
Voorkom zonlicht op de behandelde zones (gebruik altijd een factor 30+), ga niet onder de zonnebank en verandert er iets in je medicijngebruik; vertel het de behandelend specialist.

Waar moet je aan denken voor je behandeling: – Scheer de behandelde zones 1 a 2 dagen voor de behandeling zo glad mogelijk.
– Harsen en/of epileren of ontharingscrème is niet meer mogelijk.
– Maximaal 2 weken voor je behandeling zonnen of onder de zonnebank.
– Geen verdovende cremes zoals bijvoorbeeld Emla.

Na de behandeling moet je op de volgende punten letten: – De eerste 24 uur na de behandeling kan je het beste niet te heet douchen, naar de sauna gaan of zwemmen in chloorwater (Publiek zwembad).
– Indien de huid gevoelig aanvoelt kan je altijd After Sun gebruiken om de zone te verkoelen.
– Maximaal 2 weken na je behandeling zonnen of onder de zonnebank.

LET OP!
De volgende punten zijn belangrijk:
– Zwanger geworden? Geef het door aan de IPL specialist. We behandelen niet tijdens deze periode.
– Heb je een antibiotica gekregen van je arts? Geef het door aan de IPL specialist. Tijdens deze kuur behandelen wij niet.
– Indien je volledige schaamstreek laat behandelen en je menstruatie begonnen is behandelen wij deze zone niet. Maak even een nieuwe afspraak.

TATTOO VERWIJDEREN.
Let op! De huid verbrandt altijd tijdens het verwijderen van een tatoeage. Het kan zijn dat er een blaar ontstaat. Het verwijderen van een tatoeage is altijd voor eigen risico. Lees onze algemene voorwaarden goed door voordat je begint aan het verwijderen van je tatoeage.

Wat extra aandachtspunten:
1. Voor het verwijderen van tatoeages van de huid wordt IPL warmte gebruikt.

2. Om de tatoeage te kunnen verwijderen ontstaat er een verbranding op de plek.

3. Hierdoor gaat de inkt opzwellen, er kan roodheid ontstaan of een blaarvorming.

4. Het is belangrijk dat de huid volledig genezen is voor er weer een nieuwe behandeling wordt gestart.

5. Zorg ervoor dat er minimaal 12 tot 24 weken tussen iedere behandeling zit.

6. Er mag 2 weken voor en 2 weken na de behandeling geen zon of UV-licht op de behandelende plek komen

Als je kortere periodes er tussen laat is dit je eigen verantwoordelijkheid en is Just Wellness hier niet aansprakelijk voor.