INFORMATIE IPL BEHANDELING

Zorg dat je op tijd aanwezig bent. We raden je aan er een kwartier voor aanvang van de behandeling te zijn. Dan kun je op je gemak inschrijven, een kopje thee of koffie drinken en ontspannen aan de behandeling beginnen. Het is nooit goed om je te haasten voordat je gaat ontspannen.

Annuleringsvoorwaarden:

We vragen je om je afspraak minstens 24 uur van te voren te annuleren zodat wij de schoonheidsspecialist kunnen inplannen voor een andere behandeling. Als het je niet lukt de afspraak 24 uur van te voren af te zeggen zijn wij helaas genoodzaakt de kosten van de behandeling bij je in rekening te brengen. Indien je meer dan vijf minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt, zijn wij helaas genoodzaakt de verloren tijd in te korten op de behandeling. Bij meer dan vijftien minuten later dan de afgesproken tijd kunnen wij de afspraak annuleren en de kosten van de behandeling bij je in rekening te brengen.                                                                                                      

Annulering van je IPL afspraak:

-Maximaal je afspraak 24 uur van te voren verplaatsen of annuleren. Na dit tijdstip is het niet mogelijk om je afspraak te wijzigen.
– Indien je niet op tijd je afspraak annuleert brengen wij 25 euro in rekening. Dit geldt ook voor de pakket-aanbiedingen en voucherklanten.
– Als je 3x niet komt opdagen op je afspraak is Just Wellness gemachtigd de resterende behandelingen te stoppen. Je hebt dan geen recht op restitutie. Dit geldt voor alle pakketen en behandelingen.

BELANGRIJK VOOR DE BEHANDELING

– 1 week voor de IPL behandeling opletten met zonnebaden of onder de zonnebank. Gebruik altijd een goede beschermingsfactor van 30+ en/of bedek de te behandelde zones zo goed mogelijk. Veel zones komen echter niet in de zon, denk hierbij aan de oksels, bikinilijn, schaamstreek en bilnaad. Onze specialisten analyseren voor iedere behandeling uw huid en passen de instellingen indien nodig aan.
– Op de dag van de behandeling geen make-up, lotion, deodorant of crème op te behandelen zones aanbrengen. – Scheer de behandelde zones 1 a 2 dagen voor de behandeling zo glad mogelijk. Doe dit niet vlak voor de behandeling. het namelijk van belang dat minimale stoppeltjes aanwezig zijn.
– Gedurende de behandelingsperiode is harsen, epileren of  het gebruiken van ontharingscrème niet toegestaan.
– Tussen de behandelingen in adviseren wij je, om de 3 dagen na het scheren de te behandelen zones te scrubben (LET OP: met uitzondering van het gezicht).

BELANGRIJK NA DE BEHANDELING

– De eerste 24 uur na de behandeling niet te heet douchen, naar de sauna gaan, zwemmen of in een stoombad.
– Gedurende 3 dagen na de IPL benadeling opletten met zonnebaden of het gebruiken van een zonnebank.
– Gebruik altijd een goede beschermingsfactor van 30 of meer of bedek te behandelen gebieden zo goed mogelijk. Veel zones komen echter niet in de zon, denk hierbij aan de oksels, bikinilijn, schaamstreek en bilnaad.
– Indien de huid gevoelig aanvoelt , of als je een huidreactie krijgt door middel van roodheid dan kun je de behandelde zones koelen met een natte washand of met verkoelende aloë vera gel.

LET OP!

De volgende punten zijn belangrijk:
– Zwanger geworden? Geef het door aan de IPL specialist. We behandelen niet tijdens deze periode.
– Heb je een antibiotica gekregen van je arts? Geef het door aan de IPL specialist. Tijdens deze kuur behandelen wij niet.
– Indien je volledige schaamstreek laat behandelen en je menstruatie begonnen is behandelen wij deze zone niet. Maak even een nieuwe afspraak.

TATTOO VERWIJDEREN.

Let op! De huid verbrandt altijd tijdens het verwijderen van een tatoeage. Het kan zijn dat er een blaar ontstaat. Het verwijderen van een tatoeage is altijd voor eigen risico. Lees onze algemene voorwaarden goed door voordat je begint aan het verwijderen van je tatoeage.

Wat extra aandachtspunten:
1. Voor het verwijderen van tatoeages van de huid wordt IPL warmte gebruikt.

2. Om de tatoeage te kunnen verwijderen ontstaat er een verbranding op de plek.

3. Hierdoor gaat de inkt opzwellen, er kan roodheid ontstaan of een blaarvorming.

4. Het is belangrijk dat de huid volledig genezen is voor er weer een nieuwe behandeling wordt gestart.

5. Zorg ervoor dat er minimaal 12 tot 24 weken tussen iedere behandeling zit.

6. Er mag 2 weken voor en 2 weken na de behandeling geen zon of UV-licht op de behandelende plek komen

Als je kortere periodes er tussen laat is dit je eigen verantwoordelijkheid en is Just Wellness hier niet aansprakelijk voor.