over ons

IMG_7066-1

GESCHIEDENIS

Just Wellness is opgericht in november 2009. Na een grote verbouwing van 3 maanden zijn de deuren opgegaan op 1 februari 2010. Het team van Just Wellness bestaat uit 70 schoonheidsspecialisten en meerdere gastvrouwen. Alle specialisten beschikken over een gedegen opleiding met niveau 3 of 4. Tevens zijn alle specialisten IPL Laser gecertificeerd en hebben meerdere trainingen doorlopen van Dermalogica  en OPI.

MISSIE

Value For Money. Bij Just Wellness vinden we het belangrijk dat je de hoogst haalbare kwaliteit krijgt met de beste producten en apparatuur tegen een zo laag mogelijke prijs. Zo heeft Dermalogica zich wereldwijd op de kaart gezet door top producten te leveren. Een behandeling met de producten van Dermalogica  is dan ook een echte belevenis. Wij zorgen ervoor dat de behandeling perfect wordt uitgevoerd en voor een betaalbaar bedrag. Ook met onze apparatuur werken we alleen met de beste merken. Zo is Medcos, de marktleider op het gebied van IPL en OPI niet meer weg te denken uit de beauty branche. Bij Just Wellness krijg je waar voor je geld: Value For Money.

JUST BEAUTY

Just Wellness gelooft dat een mooie en gezonde huid die begint vanuit binnen. Door veilige en natuurlijke producten te gebruiken in formules die klinisch zijn getest en waarvan klanten hebben bewezen dat ze van binnenuit en van buiten werkzaam zij. Just Wellness wil blijvende resultaten bieden met gezonde producten die de natuurlijke schoonheid verbeteren en behouden.

TOEKOMST

Just Wellness zal blijven innoveren met nieuwe producten en nieuwe machines die bijdragen aan een gezonde huid. Op het gebied van definitief ontharen werken we samen met Medcos aan verbeteringen van de machines. Ook ons Just Slimming programma zal de komende jaren flink worden uitgebreid. Zo bieden wij sinds kort Cryolipolyse behandelingen aan met de beste apparatuur die op dit moment beschikbaar is.