Just Cryo

VETCELLEN BEVRIEZEN

Cryolipolyse behandeling is de nieuwste methode om plaatselijke vetophopingen definitief te verwijderen en is de alternatieve manier voor liposuctie. Een effectieve manier om die laatste kilo’s kwijt te raken.

CRYOLIPOLYSE – HOE WERKT HET?

Met Just Cryo wordt het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet waarna de vetlaag geleidelijk dunner zal worden. Doordat de afgestorven vetcellen geleidelijk door het lichaam worden afgevoerd, heeft de huid de tevens de tijd om elastisch mee te bewegen wat zorgt voor zichtbaar betere resultaat.

Just Wellness werkt met deze innovatieve technieken om de Cryo behandeling bereikbaar te maken voor een breed publiek.

De Behandeling is mogelijk op armen, buik, billen, dijen, benen en lovehandels. Voor de beste resultaten zijn als regel drie á vier behandelingen nodig met een tussenpauze van 10 tot 12 weken.

Plaatsingen

Armen | € 198

Buik | € 198

Billen | € 198

Dijen | € 198

Benen | € 198

HOE VOELT HET?

Je voelt dat je huid samengetrokken wordt door een speciale kop die het gewenste gedeelte tot -8 bevriest. Het is een pijnloze en zeer effectieve behandeling. Er is geen verdoving of pijnmedicatie nodig gedurende de behandeling. De behandeling kan 45 tot 90 minuten duren. Daarom hebben we voor jou tijdens de behandeling een koptelefoon met de volledige selectie van Netflix beschikbaar.

WAAR GAAT HET VET NAARTOE?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. Onze ervaring is dat er resultaten zullen zijn na een periode van 2 tot 4 maanden. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen. Veel water drinken is dus een aanrader.

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

  • Veilige methode van vet verwijdering
  • Pijnloos en effectief
  • Geen operatie nodig
  • Geen hersteltijd nodig
  • Zichtbare resultaten na circa 2 tot 4 maanden

COSBEAU SERUM

Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden (het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam). Het is mogelijk dit serum aan te schaffen voor thuisgebruik.

IS CRYO GESCHIKT VOOR IEDEREEN?

Just Cryo behandelingen zijn volkomen veilig. Cryo behandeling zijn bedoeld voor probleemzones op te lossen die maar niet weg gaan middels een dieet of door te sporten. Het is geen middel om substantieel gewicht te verliezen maar het is wel een geschikt alternatief voor liposuctie. Voor het beste resultaat is het belangrijk om dagelijks voldoende te bewegen en veel water te drinken. De behandelingen zijn volkomen pijnloos er is geen hersteltijd nodig, waardoor je direct je dagelijkse bezigheden weer kunt oppakken.